Wednesday, February 25, 2015

طريقة عمل النواعم



المقادير:
300ج زبدة - 300ج سكربودرة - 4بيض - فانيليا - 750ج دقيق سيمولينا
250ج دقيق ابيض - 30ج بودر- 1 معلقة اسنس برتقال
مقادير السيرب:
طريقة عمل حلوى النواعم لشيف حسن
لترماء- كيلو سكر - ليمونة
الطريقة:

نضرب الزبدة مع السكر البودر لما يتجاتسوا ويعملوا خليط كريمى نضيف البيض بيضة بيضة ثم نضيف الفانيليا ونضربهم مع بعض ثم نضيف الدقيق السمولينا والابيض والبودر
ويتخلطوا مع بعض نجيب صنية ندهنها زبدة ودقيق سيمولينا ونسكب الخليط فى الصينية
ثم نبل ايدينا بالماء ونفرد بيها الخليط فى الصينية وبعدين ندهن الوشى ببيضة ونضع على الوجه مكسرات وكريز وندخلها الفرن ولما تخرج نسقيها بالسيرب السخن

النواعم

No comments:

Post a Comment